Nauja Reduced price!
Nešiojamų Akordas Treneris Kišenėje Gitara Praktikos Įrankiai Gali Pasukti Akordas Schema Ekrano Gitara Piršto Treneris Pradedantiesiems

Nešiojamų Akordas Treneris Kišenėje Gitara Praktikos Įrankiai Gali Pasukti Akordas Schema Ekrano Gitara Piršto Treneris Pradedantiesiems

€18.20

-39%

€30.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: gitaros akordas, joyo gitara distortion pedalas, Gitara Praktiškai Įrankis, MOJO, nešiojamų gitaros styga treneris, gitaros remonto įrankis, metalo gitara luthier įrankiai, Gitaros akordas treneris, Gitara Styginių Vijurkas, gitara treneris.

Savybės:

Kišenėje Gitara: 6 nervintis kišenėje gitara, patogus įrankis, skirtas gitara pradedantiesiems, galite imtis aplink, kai jums keliauti ir praktikos pirštą bet kada, bet kur.

Gitaros Akordas Treneris: LCD ekranas rodo dažniausiai naudojamas string diagramos gali padėti gitara pradedantiesiems praktikos ir minint akordai.Swivel dizainas leidžia jums geriausią žiūrėjimo kampą.

Built-in metronome: Su metronome viduje, pradedantiesiems gali išmokti akordai užsakymą įveikti.Ir ritmo reguliavimo diapazonas yra 30-260. Atkreipkite dėmesį, kad metronome tik suteikia greitai pikis pirmą plakimas.

Plieno Gitaros Stygos: Įrengtas su 6 plieno gitaros stygos, todėl savo praktikos arčiau žaisti nekilnojamojo gitara, ir stygų tempimo gali būti koreguojama per įtraukta mini raktu.

Nešiojamų ir lengvas: Aukštos kokybės ABS medžiagos, patvarus ir lengvas; Ji ateina su nedidelis maišelis, patogus sandėliavimas ir transportavimas.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS + Metalas

Maitinimas: 1 x CR2032 baterijos (neįtraukta)

Prekės Dydis: 29 * 5 * 3.5 cm / 11.4 * 2 * 1.4 į

Prekės Svoris: 200g / 7.1 oz

Pakuotės dydis: 31 * 6 * 4.5 cm / 12.2 * 2.4 * 1.8 į

Pakuotės Svoris: 240g / 8.5 oz

Pastaba:

Ši kišenė gitara yra sukurtas, visų pirma, styginių ir pirštu praktika.Jo garsas yra ne taip, kaip nekilnojamojo gitara.

Paketų sąrašo:

1 * akordas treneris

1 * krepšys

1 * Mini raktas

1 * Instrukcija (anglų ir Kinų kalbomis)

Tipas Stygos
Modelio Numeris Šešių stygų gitara treneris
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai