Nauja Reduced price!
NAUJAS nuotolinio valdymo Samsung Pakeisti Nuotolinio SAM-917 su apšvietimu

NAUJAS nuotolinio valdymo Samsung Pakeisti Nuotolinio SAM-917 su apšvietimu "Samsung" 3D Smart TV Fernbedienung

€5.92

-34%

€8.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: remot kontrolės samsung, nuotolinio valdymo televizijos balta, tv, kaip savo ruožtu, "samsung" kreivų "smart tv" nuotolinio, bn59 01270a, abilight tv samsung, remot "samsung smart tv", smart tv, samsung nuotolinio valdymo balsu sidabrinė, prarado vizio "smart tv" nuotolinio.

Mes išbandyti jį prieš pristatymas į įsitikinkite, kad ji veikia puikiai!Prašome įsitikinkite, kad jūsų senas nuotolinio valdymo pultas yra pats, su nuotrauka.Savybės: 1.Pagamintas iš aukštos kokybės ABS, kurie yra dėvėti, atsparus ir patvarus, suteikiant jums patogią vertus jausmas. 2.Naujas pakeiskite nuotolinio valdymo pulto, paruoštas naudoti be nustatymas. 3.Lengva ir visišką prieigą prie visų mygtukų. 4.Jokių programavimo reikia, įdėti baterijas ir tai gali gerai dirbti.(Baterijos neįtrauktos) techniniai duomenys: Produkto Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Tipas: SAMSUNG Modelis: SAM-917 Galia: 2 x AAA baterijos(neįtraukta) Medžiagos Procesas: ABS Pakuotė: 1 x Nuotolinio valdymo pultelis(neįeina baterijos)

* Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus. * Mes tikime, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti. * Jeigu jums buvo malonu su šiuo sandoriu, Prašome pateikti mums 5 žvaigždutėmis!

Ačiū!Malonaus apsipirkimo!

Modelio Numeris SAM-917
Dažnis 433 MHz
Paramos PROGRAMĄ No
Naudoti TV
Kilmės KN(Kilmės)
Belaidis Ryšys IR
kilmės vieta GUANGZHOU , Kinija (Žemyninė)
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas zap
Medžiaga ABS
sąlyga Naujas
spalva juoda
Kanalas 3

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai