Nauja Reduced price!
Anime Haikyuu - Oikawa Pliušinis 9.8

Anime Haikyuu - Oikawa Pliušinis 9.8"/25cm - Kawaii Lėlės Mielas Įdaryti Anime Pav Žaislas - Oikawa Tooru Plushie

€31.40

-14%

€36.94

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: haikyuu pliušas, didelis plushies, pliušas, minecraft žaislas, mha plushie, haikyuu, mielas dalykas, anime tinklinis, harajuku kawaii, keychain tinklinis.

Aprašymas

Tai uoozii Anime Pliušinis yra geriausias kolekcionavimas dovana anime mėgėjai, manga gerbėjai ir draugai, kurie mėgsta Haikyuu !! - Oikawa Tooru, populiarus Japonų "anime" ir " manga simbolių.Jūs galite pamatyti kawaii pliušas, kas vyksta jums patinka, tinka miegamajame, gyvenamasis kambarys, šeimos, biuro ir kt.Medžiaga: aukštos kokybės, prabangus, patogus ir lankstus, švelnus paliesti, užpildyti su full PP medvilnės, nėra lengvai deformuojasi.

Haikyuu !! - Pliušinis Oikawa

Oikawa Tooru Plushie

*****Karšto Pardavimo Džiudžiutsu Kaisen Pliušinis DABAR!*****

Cutie Oikawa + Itadori ^_^ Spustelėkite ir peržiūrėkite mūsų karšto pardavimo Itadori Pliušinis!

Pakuotė

Dydis

Aukštis x Plotis x gylis = 25cm x 12cm x 8cm (Rankinis matavimas gali būti 0,5-1cm paklaida).Į pliušinis yra tinkamo dydžio, būtų galima atlikti jūsų krepšyje, sėdėti ant savo darbo stalo ir lovos.

Savybės

❤ Naudojimas: išspausti šis minkštas uoozii anime pliušinis sumažinti savo streso; jis taip pat yra puikus kolekcionavimas dovana manga gerbėjai ir anime mėgėjai; kaip namų puošmena, tai bus jūsų namuose pilna meilės ir šilumos. ❤ , Ką jūs gaunate: Tai Haikyuu !!Oikawa Toru Plushie Žaislas yra įkvėptas garsaus Japonų manga, gausite 9.8" / 25cm mielas įdaryti pliušas. (žaislas vežimėlio, scene accessaries, drabužių, batų ir kitų accessaries, yra netinkami). ❤ Medžiaga: anime plushie žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės, nėra lengvai deformuoti, labai minkštas ir patogus. ❤ Kokybę Garantuoja: Pirkti uoozii pliušas su savimi.Mūsų aukštos kokybės paveikslas pliušinis yra pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagos ir patikrinta per išsamų QC procesus.Jei yra problemų su jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų aptarnavimo komanda, susisieksime su jumis per 24 valandas su satifying sprendimus, tikrai džiaugiamės galėdami pasiūlyti visiškai grąžinti pinigus ar pakeisti.

Priežiūros instrukcijas

Plauti rankomis atsargiai.Nenaudokite baliklių skalbimo.

Savybės Filmų ir TV
Įdaru Aplinkos Apsaugos PP Medvilnės
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas uoozii
Amžius Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys 25cm
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris HAIKYUU10IN

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai