Nauja Reduced price!
1-1/2

1-1/2" Aukštos kokybės alyvos-vandens separatorius 060 Q, P, S, C, Oro kompresorius Reikmenys, Suspausto tikslumo filtro Džiovintuvas QPSC 6 cubed

€58.19

-19%

€72.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kompresorius hub, kompresorius rinkinys, suspausto oro džiovintuvas dydžiu, 2x2 3x3, mgc, pavarų nailonas, oro kompresorius įrankis, oro kompresorius filtras, cnc įrankių stovas, suspausto oro kompresorius džiovintuvas.

PRANEŠIMAS

1. Gerbiami rusijos klientams , įrašykite savo vardą, pavardę (ne mažiau kaip 3 žodžiai) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

2. Gerbiamas Brazilijos, Argentinos, Indijos,Peru, Kolumbija ,klientai ir pan , jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( PVM ,CPF ar CNPJ ).tai bus sumažinti daug problemų su muitine.Be jos, muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

PASTABA: Mes taip pat turime ir kitų susijusių produktų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Accpet didmeninė ir mažesnę kainą !!!

Q - pagrindinis vamzdis filtrai yra naudojami siekiant apsaugoti visą sistemą iki oro kompresorius, galinis aušintuvo ar užšaldyti džiovintuvas ir kiti filtrai.Daug skysčių ir daugiau nei 3 mikronų kietąsias daleles gali būti filtruojami, siekiant pasiekti minimalius mazuto kiekis tik 5PPMW/W.P - oro vamzdynai, filtrai, nuimti nuo įranga, mašinos, varikliai, cilindrai, ir a klasės, itin aukšto efektyvumo naftos šalinimo filtrai prieš arba po adsorbcijos džiovintuvas pašalinti drėgmės ir smulkių dalelių.Gali filtruoti mažų iki 1 mikrono skystų ir kietų dalelių, kad būtų pasiektas minimalus liekaninės alyvos kiekis yra tik 0.5 PPMW/W S - ultra aukšto efektyvumo naftos šalinimo filtras yra paprastai naudojami prieš srovę yra adsorbcija džiovintuvas, arba šaldymo džiovintuvas, siekiant užtikrinti, kad oro sistemoje naudojamų yra visiškai be aliejaus.Gali filtruoti mažas 0,01 mikrono skystų ir kietų dalelių, kad būtų pasiektas minimalus liekaninės alyvos kiekis yra tik 0.01 PPMW/M, įrengta oro vamzdžių filtrai tiekėjų apsaugoti P. Pastaba: šis filtras yra žemo slėgio filtrų, 10 kg oro slėgis gali būti naudojamas.Daugiau nei 10 kilogramų, oro slėgio, reikia naudoti aukšto slėgio filtrų, kitaip bus pavojinga!

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 7 DARBO DIENAS po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Tikimės, kad jūs turite gražus apsipirkimo mūsų PuNan elektros prekių Parduotuvę .

Modelio Numeris 060 S/P/Q/C
Tipas Filtras

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai