Nauja Reduced price!
6 V 12V Mini Micro DC Metalo Orientuota Variklis 24V Mažo Greičio 12RPM Į 1360RPM Adjustble Greičio Ir Grįžtamasis Už išmanųjį Įrenginį ir kt.

6 V 12V Mini Micro DC Metalo Orientuota Variklis 24V Mažo Greičio 12RPM Į 1360RPM Adjustble Greičio Ir Grįžtamasis Už išmanųjį Įrenginį ir kt.

€3.09

-26%

€4.18

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: c24 wpl, jga25, išorėje variklinių 2 taktų valties variklių 25, variklis su pavara, ilgas kirminas pavara variklis, mikro variklis, 12v variklio šlifuoti, Pavaros Variklis, 12v variklis, Nuolatinės SROVĖS Variklis.

Toliau pateikiamas išsamus variklis

(1) Modelis variklis: JGA25-370 dc micro pavaros varikliu (2), galite pasirinkti, kad įtampa buvo : DC 6 V ; DC 12V ; DC 24V (3), galite pasirinkti, kad be apkrovos greitis turi : 12rpm ; 16rpm ; 26rpm ; 35rpm ; 46rpm ; 60rpm ; 77rpm ; 130rpm ; 170rpm ; 280rpm ; 620rpm ; 1360rpm ; (4) Pastaba : pasirinktas greitis yra skirtingas ir sukimo momentas yra skirtingas.Prašome kreiptis į šiuos parametro lentelė. (5) Parama atbulas sukimasis : Kontroliuoti pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio rodyklę sukimosi variklio keičia teigiami ir neigiami elektrodai prijungti (6) variklio greitis gali būti reguliuojamas, naudojant greičio reguliatorius.Jei jums reikia kontroliuoti greitį ir sukimosi kryptimi variklis, galite pasirinkti Paketą, C, užsakymą pirkti.Tačiau, jei jūs naudojate greičio reguliatorius kontroliuoti sukimosi greitis variklio, sukimo momento ir variklio sumažės greitis mažėja. (7) varikliu turi standartinę triukšmo, kai darbo.Jei jūsų projektas yra reikalavimai darbo triukšmo variklis, prašome konsultuotis su mumis prieš perkant.Mes suteiksime jums keletą patarimų.Ačiū.Kai variklis yra atstatomas darbo garso variklis bus didesnis nei pirmyn, rotacijos, kuris yra normalu. (8) Įrankių medžiaga: Metalo įrankių, kad variklis ilgiau (9) Šis variklis, tinka įvairių mikro-automatikos įranga.Kaip ilgai, kaip jūs patvirtinate, kad motorinė įtampa ir sukimo momento savo pasirinkimą tinka įtampa ir apkrova savo projektą prieš perkant, nėra jokių apribojimų taikymo sritį naudoti šį motorą.

Taip yra variklio parametrų lentelė

Nuoširdus priminimas, kad Jūsų projektas apkrova neturi viršyti nominalus sukimo momento variklis, kitaip jis bus sutrumpinti variklio ar įrašyti variklis.

Šių matmenų brėžinys variklis

Mes pavadino ilgis pavarų dėžė kaip L. Atkreipkite dėmesį, kad ilgis pavarų dėžė skiriasi su variklio greitis.Skaitykite ilgis L parametro lentelė informacija.Svarbus priminimas, Nes mes naudojame skirtingus matavimo įrankiai, todėl matavimo duomenys produkto dydis bus šiek tiek kitoks.Jei jūsų projektas yra aukšti reikalavimai dėl variklio dydį, mes rekomenduojame, kad jūs susisiekti su mumis prieš perkant.Labai ačiū!

Kaip pirkti produktus, jums reikia

Paketas A : Jūs gausite motorinių Paketas B : Jūs gausite variklio kronšteinas Paketo C : Jūs gausite variklis ir greičio reguliatorius Šis reguliatorius gali reguliuoti greitį variklio ir pakeisti sukimosi kryptį variklis, valdymo paleisti ir sustabdyti;jei variklio greitis yra 12rpm, jūs galite reguliuoti greitį nuo 0rpm, kad 12rpm.Bet jei jūs naudojate greičio reguliatorius kontroliuoti sukimosi greitis variklio, sukimo momento ir variklio sumažės greitis mažėja.Pakuotės D : gausite variklis ; montavimo laikiklis ir greičio reguliatorius.Pakuotės E : Jūs gausite variklis ; montavimo laikiklis ; greičio reguliatorius ir elektros energijos tiekimo.Pavyzdžiui, įtampą, jūsų šalyje yra AC Arba 110V AC 220V, tačiau įtampa šis variklis yra DC 12V Arba 24V, taip variklinių negali tiesiogiai prijungti prie jūsų namų elektros tiekimo.Jūs galite išspręsti šią problemą maitinimo įėjimo įtampa maitinimo: AC 110V arba AC 220V, išėjimo įtampa DC 12V Arba 24V, tada variklis linija gali būti prijungtas prie maitinimo išvestis DC sąsaja, pavyzdžiui, 1, variklio greitis galite pasirinkti 12v 12rpm ir Pakuotės A ; Jūs gausite variklis su 12v 12rpm; pavyzdžiui, 2, variklio greitis galite pasirinkti 24v 12rpm ir Pakuotės B ; Jūs gausite variklis 24v 12rpm ir montavimo laikiklis

Toliau yra keletas nuotraukų, produkto

Alias 3 6 v nuolatinės srovės pavara variklis
Alias 4 pavaros variklis 6 v
Modelio Numeris JGA25-370 mažos pavaros variklis
Išėjimo Galia 0.7-2W;pagal įtampos
Produkto pavadinimas "PASIDARYK pats" Pavaros Variklis
Alias 6 dc orientuota variklis 12v 24v
Alias 1 6 v nuolatinės srovės pavara variklis
Naudojimas Namų Apyvokos
Efektyvumas TY 1
Alias 7 micro dc orientuota variklis
Nuolatinė Srovė(A) 0,16 lt-0.5 A;pagal įtampos
Statybos Nuolatinis Magnetas
Apsaugoti Funkcija Drip-įrodymas
Sukimo momentas 0.07-9.7 KG.CM;pagal greitį
Alias 9 Žaislas Automobilis Variklis
Tipas Pavaros Variklis
Alias 2 pavaros variklis 12v
Alias 5 pritaikyta varikliu dc 12v
Prekės Pavadinimas KIEK KARTU
Komutacijos Šepetys
Alias 8 12v mažo greičio variklis
Sertifikavimo ROHS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai