Nauja Reduced price!
Zemismart Tuya JAV Sienos kištukinio Lizdo, 15A Su USB Port Smart Gyvenimo WiFi Kontrolės Alexa

Zemismart Tuya JAV Sienos kištukinio Lizdo, 15A Su USB Port Smart Gyvenimo WiFi Kontrolės Alexa "Google" pradinis Balso Kontrolės Lizdas

€20.59

-39%

€33.76

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: wifi usb c, smart gsm lizdai, pereiti tuya, ifttt sirena, gsm smart lizdą, neribojama wifi namuose, paviršiaus jungiklis, bosch mygtuką, durų tuya smart, tuya es lizdas.

【Balso Kontrolės】Lesim Wifi Lizdo veikia su "Amazon", Alexa, Google Asistentas ir IFTTT, kuri leidžia jums kontroliuoti savo protingo namo tiesiogiai tik naudojant savo balso. 【Nepriklausomų Lizdo Kontrolės】 Kontroliuoti tiek viršaus ir apačios, talpyklos atskirai.Kontrolės Kelis Produktus Atskirai.Planuoti ir stebėti du atskirus elektroninius prietaisus ir tiesiai iš savo mobiliojo telefono ar tabletę. 【2 Suklastoti Atsparus Realizavimo】Dual vietu suklastoti atsparus siekiant išvengti objektai yra prievarta įdėta į vieną lizdą.Taip pat yra LED lemputė rasti lizdo, tamsus kambarys. 【Belaidžiu ryšiu Kontroliuoti ir Planuoti Laikmačiai】Kontroliuoti savo Smart kištukinio Lizdo su free Smart Gyvenimo programėlę iš bet kur.Leidžia sukurti grafikus ir scenos.Tvarkaraštis kiekvieną lizdą įjungti ir išjungti remiantis savo dienotvarkės. 【Paprasta Sąranka ir Saugų Garantija】įrenginys pats, kaip ir tradicinis elektros lizdo.Reikia 2,4 GHZ "Wi-Fi" tinklo.Ne stebulės reikia.ETL, FCC sąraše.Apsauga nuo perkrovos.Pažadame 12 mėnesių garantija.

Kilmės KN(Kilmės)
Vardinė Įtampa AC110V-125V
Suderinamumas Viskas Suderinama
Iš viso apkrovos galia 2500W
Nominali galia 1650W
Prekės Pavadinimas zemismart
Sertifikavimo CE
USB Išėjimas 5V/2.1
Vieną Apkrovos Galia 1500W
Nominalus Tiekimo režimas Neutralus
Vardinė Currennt 15A

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai