Nauja Reduced price!
Bluetooth 5.0 QC15 QC2 Stereo Audio Adapteris Belaidis Muzikos Imtuvas Bose QC15 QC2 QuietComfort 15 2 Ausines,

Bluetooth 5.0 QC15 QC2 Stereo Audio Adapteris Belaidis Muzikos Imtuvas Bose QC15 QC2 QuietComfort 15 2 Ausines,

€10.62

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: BOSE, bose ausinės, laisvų rankų įranga, bose qc15 "bluetooth", qc15, kabelio qc25, bose soundlink, bose ausies padas qc35, bose qc35 "bluetooth", bose soundwear, bose ausinių.

Belaidžio ryšio Adapteris laisvų Rankų įranga "Bluetooth" 5.0 Stereo Muzikos Imtuvas Bose QC 15 2 Ramioje Komfortą 15 2 Ausines Produkto Savybės: 【Taikymo】 Belaidžio "Bluetooth" Adapteris "Bluetooth" Imtuvo suderinama TIK su Bose QC15 QuietComfort15 Ausines, dirbti su "iphone" ar "Android" įrenginiams.Veikia Su "Apple" įrenginiai, "iPhone", "iOS", "Android", "Samsung", "Windows Phone", "BlackBerry" ir kitų išmaniųjų mobiliojo prietaiso su "bluetooth" funkcija. 【Belaidžio Laido Pakeitimo】 Naujo Dizaino Belaidžio ryšio Linijos, tiesiog naudokite "Bluetooth" ryšį.Nuotolinio valdymo kontrolė leidžia Tomas Aukštyn/Žemyn, Call On/Off, Daina Pirmyn/Paskutinė, baterija truks 8-10 valandų pokalbio metu.Linijos Nuotolinio valdymo Funkcijas:Kalbėti kontrolės funkcijas, inline mikrofonas/nuotolinio už skambučius, garso reguliavimas, muzikos valdymo. 【, Kaip Naudoti】 Paspaudę vidurinį klavišą, apie 10s iki raudonos ir mėlynos lemputės mirksi greitai, naudodami savo prietaisą, ieškoti ir adresatą belaidžio ryšio laidą per "Bluetooth" ryšį. 【Puikus Pakeitimas】 11inch, paauksuotų jungčių, 2,5 mm tiesus lizdas.Didelio elastingumo, didelio stiprumo, minkštos, puikiai pakeisti jūsų lost, susidėvėjusias ar pažeistas originalus garso kabeliai. 【Garantija】 Mes teikiame 180 dienų Pinigų grąžinimo garantija, bet kokybės problema.Kokių nors klausimų, prašome laisvai susisiekti su mumis bet kuriuo metu mes stengiamės jums padėti. Produkto funkcijos: "Bluetooth" Specifikacijos: "Bluetooth" versija: 5.0 "Bluetooth" +Edr, Class II."Bluetooth" protokolas: HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.3, AVRCP v1.5

Garso veiklos: parama SBC, MP3, AAC, stereo.

Bluetooth atstumas: 10 metrų (barjeras).

Trukmė: 8 - 10 valandų.

Įkrovimo įtampa: 5V

Įkrovimo režimas: MICRO 5PIN USB prievadą.

Įkrovimo srovė: 500mA, Kaip prisijungti

1. Laikykite savo prietaisą per 1meter, kai sudaroma ryšio pora,

2. Paspauskite ir palaikykite vidurinį mygtuką, apie 10s iki tiek raudonos ir mėlynos lemputės mirksi greitai,

3. Naudoti jūsų prietaisą, ieškoti teisę vardą, tada prisijungti.

(Pastaba: led šviesos yra maža ir lengva padengti, kai palaikykite vidurinį mygtuką)

Pakuotė:

1 x Ausinių Adapteris, 1 x Krovimo Kabelis

(Spalvų rodomi paveikslėliai gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto dėl apšvietimo ir spalvų parametrus.) Pastaba: Produktas nėra pagamintas, Bose corp, ji neturi būti jokių ženklų, kad priklauso Bose corp ir pardavėjas nėra susijęs su Bose corp.

Pakuotė Taip
Dydis 10cm
Prekės Pavadinimas BINYEAE
Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Adapteris
Modelio Numeris Bose QC15 5.0 "Bluetooth" Adapterį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai