Nauja Reduced price!
Originalus Lenovo N700 2.4 GHz bevielė Pelė su 1200DPI Paramos PPT Verslo Susitikimą Ergonomikos Dizaino

Originalus Lenovo N700 2.4 GHz bevielė Pelė su 1200DPI Paramos PPT Verslo Susitikimą Ergonomikos Dizaino "Windows" 10 8 7

€30.31

-30%

€43.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: glorius modelį, o, pelės, mause sem fio, asus nešiojamas žaidimų, lqs žaidimų pelės, vyrai kompiuteris, garbė, "bluetooth" mause, 1 tb ssd, ligitech.

Saldus Patarimas:

Dėl naujausių griežto Kinijos muitinės patikrinimus, siekiant gauti jūsų paketą, per patikrinimą greičiau, mes išimti baterijos iš savo paketą.Tikiuosi, kad jums suprasti

Parametrai:

Gamintojas: LENOVO Serija: N700 Bevielis: Taip Spalva: Juoda/Oranžinė Pelės Režimas: Linijiniai Pelės Rezoliucija: 1200dpi Skaičių Klavišus: 2 Ergonomikos: Taip, Perdavimo Režimas:2.4 G/BT4.0 Dual Režimu Sąsaja: USB Pelės Dydis: 110*50*190

Pakuotė:

N700 Pele+Rankinis(be baterijos)

Dvi Darbo Būdus,Du Stiliai

Į N700 suteikia 2 efektyviau ir patogus, kaip jums.Jūs galite naudoti ją kaip PPT, kai jūs turite susitikimą ar galite akimirksniu paversti į bevielė pelė.

Ergonomikos Dizaino

Inžinierių patirtis tūkstančių modeliavimas jaustis, naudojant aukso skyrių linijomis ir įstrižai pjovimo kampų.Rankena komfortas ir tvarkymo yra visiškai pagrįstas ergonomika.

3D Jutiklinis Baras Dizainas

Vietoj tradicinių ratuku dizaino, galite slinkti aukštyn ir žemyn ir pasukite puslapį, ir padėties nustatymo tikslumas yra be jokio triukšmo.

1200DPI

1200DPI sprendimo tikslus padėties nustatymas ir tikslaus sekimo

PPT Režimas

Paspauskite ir palaikykite vidurinį mygtuką, norėdami aktyvuoti PPT funkcija ir pasukite lazerio šviesos, tuo pačiu metu.

Daugiau Informacijos

Patekimo į rinką laikas Rugsėjis-13
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Ranka Orientacija Teisė
Modelio Numeris Lenovo N700
Pakuotė Taip
Skaičių Mygtukai 2
Prekės Pavadinimas "Huawei"
Sąsajos Tipas USB
DPI 1200
Skaičių Volai. Palieskite Juostele
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Maitinimo Tipas Baterija
Stilius Pirštas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai