Nauja Reduced price!
Wetrans 4CH 1080P Belaidės vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, Wifi NVR Jutiklinį Ekraną, Dviejų krypčių Garso Lauko stebėjimo kamerų Komplektas

Wetrans 4CH 1080P Belaidės vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, Wifi NVR Jutiklinį Ekraną, Dviejų krypčių Garso Lauko stebėjimo kamerų Komplektas

€182.97

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: hibridinis fotoaparatas, wifi saugumo kamerų sistema bevielis zmodo, namas saugumo kameros, vaizdo kamera, kamera secur, kameros cctv kit saugumo sistema, 6 vaizdo kamerų sistema, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, wifi, ios stebėjimo kamerą.

MOKESČIŲ ir MUITO Prašome atkreipkite dėmesį, kad jūsų pirkimo gali sukelti importo mokesčių.Tai pirkėjo atsakomybė mokėti jokių mokesčių ar muitų, jei reikia.

Wetrans 4CH 1080P Belaidės vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, Wifi NVR Jutiklinį Ekraną, Dviejų krypčių Garso Lauko stebėjimo kamerų Komplektas

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

1. Kištuko Žaisti Belaidžio ryšio Fotoaparatą Sistema-Paprastas belaidžio ryšio, tiesiog prijunkite belaidę vaizdo kamera ir wifi NVR į valdžią.Labai lengva operacija, kuri tinka naudoti namuose. 2. 1080P full HD rezoliucijos -- Puikius vaizdus dieną, ir naktį.Pažangios automatinio IR-cut filtras ir infraraudonųjų spindulių LED žibintai gali užfiksuoti naktinis matymas iki 10m tamsoje. 3. Nuotolinę Prieigą Iš bet Kur ir bet Kada -- nemokamą Programėlę "IP PRO" leidžia jums peržiūrėti visus savo kameras nuotoliniu būdu, patikrinkite, ar jūsų namuose ar verslo, bet kada ir bet kur, tik kaip pritraukti juos į savo kišenę. 4. Pasiūlymas sukėlė aliarmą ir PIR signalizacija -- Momentinių messge siųsti į Programą, kai fotoaparatas aptinka judėjimą, arba humany kūno parametras zonos.Jums nebus praleisti bet kokius neįprastus įvykius, kai esate ne namuose. 5. Dvipusis garso vaizdo Kamera-Kamera su mikrofonu ir garsiakalbiu, parama, dviejų krypčių garso, galite klausytis ir kalbėti atgal.Fotoaparatas IP66 atsparus vandeniui naudoti lauke, nebijok lietaus ar sniego. 6. Belaidžio NVR pastatytas su touch screen -- 7 colių jutiklinis ekranas yra įdėtas į NVR, diktofonas, spustelėkite konfigūruoti viskas, nereikia rengti papildomą ekraną.

BELAIDŽIO SAUGUMO KAMERŲ SISTEMOS PRIVALUMAS

Visi nustatyti procesai yra visiškai belaidis,ne vienas tinklo kabelis reikia.

7 Colių Jutiklinis Ekranas

Mini wifi NVR įterptųjų su sensoriniu ekranu.Konfigūruoti kiekvieną parametrus spustelėdami.

DU BŪDAI, KAIP PRISIJUNGTI

Nekilnojamojo plug and play, super lengva konfigūracijų.Būdas 1. Vaizdo kamera jungiasi prie NVR, NVR jungiasi prie maršrutizatoriaus, žiūrėti vietoje, tiek nuotoliniu būdu

Taip, 2. Belaidžio vaizdo kamera gali būti naudojama atskirai.Prijunkite fotoaparatą prie maršrutizatoriaus tiesiogiai ir žiūrėti išmaniųjų telefonų.

AIŠKU, DVIEJŲ KRYPČIŲ GARSO

Abi kameros ir NVR yra pastatytas mikrofonas ir garsiakalbis.Jūs galite kalbėti su savo vaikais per savo išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu, jei norite.Taip pat jūs galite šaukti, kad vagis atvejui, jei kas nors įsilaužti į namus.

KAMERA IP66 ATSPARUS VANDENIUI

Fotoaparato korpusas yra aliuminio lydinio, antspaudą su atsparus vandeniui, guminis žiedas, dulkių įrodymas ir atsparus vandeniui.Ne baimė lietingą orą.

JUDESIO APTIKIMO SIGNALIZACIJOS

Momentinių pranešimų siuntimas į App, kai judesio signalizacija suveikia, ir filmuoti tuo pačiu metu.Jūs esate pirmasis žinoti, jei vagis ateina.

PIR APTIKIMO SIGNALIZACIJOS

Fotoaparatas, pastatytas su PIR jutiklis, jis gali aptikti žmogaus kūno temperatūrą.Kai PIR aptikti signalizacija suveikia, ji siunčia pranešimą App iš karto.Kartu su judesio aptikimo tai suteikia dvigubą saugumą jūsų namuose.

Micro SD KORTELĖS SAUGOJIMO 128G

NVR ir vaizdo kamera, tiek paramos kortelės talpa yra iki 128 GB.Ji apima ankstesnį rekordą, kai kortelė pilna.

APP CONNECT " VADOVAS

Nustatantis įkelti App IP-PRO, užsiregistruoti ir prisijungti.Rasti NVR device ID "Tinklo nustatymas" ir add device.

NEKILNOJAMOJO EKRANO ŠI VAIZDO STEBĖJIMO SISTEMA

Atsparus vandeniui Wi-fi IP Kamera 1080P

Vaizdo jutiklis: 1/3" CMOS jutiklis Vaizdo Rezoliucija: 2MP 1920X1080P full HD " vaizdo Kameros Objektyvas: 3.6 mm megapikselių Objektyvas Night Vision: 10m IR atstumas, juoda balta nuotrauka Bevielio ryšio standartas: 802.11 b/g/n Laikymas: Palaikymo max 128 GB micro SD kortelė, atsparus Vandeniui: IP66 Darbinė temperatūra: -20°C~+50°C

Mini wifi NVR Tinklo Diktofonas

Vaizdo Suspaudimas: H. 264 Video įėjimas: 4CH 1080P Vaizdo Išvestis: 7 colių jutiklinis ekranas, Audio Įėjimas/Išėjimas: Pastatytas mikrofonas & garsiakalbis, Įrašymo Režimai: Rankinis/Judesio/suplanuotas įrašymas P2P Nuotolinio Vaizdas: "IOS", "Android" Atmintis: Max parama 128 GB micro SD kortelių Tinklo sąsaja: wi-fi 802.11 b/g/n Palaikymo keliomis kalbomis-anglų, rusų, italų,ispanų, prancūzų ir kt

Kas yra dėžėje?

① 2 arba 4 x wi-fi IP kamera ② 1 x 4CH 1080P mini wifi NVR su 7" lietimui jautrus ekranas ③ 1 x 1m LAN kabelį ④ 3 arba 5 x maitinimo kištuko adapterį ⑤ 1 x Vartotojo Vadovas ⑥ 2 arba 4 x montavimo varžtai maišelį ⑦ 1 x Įspėjimo lipdukas (dovana)

ŠILTAS PATARIMAI

1. Apmokėjimas Ir Pristatymas

1) Jūsų mokėjimas bus laikinai laikomų Lrbeauty.lt apsaugoti jūsų naudai.Mes ne gauti tai, kol jūs patvirtinate, gavimo. 2) Mes išsiųsti elementai per 5 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Lrbeauty.lt. 3) Mes remti nemokamas pristatymas dauguma šalių.Tačiau papildomų laivybos mokestis yra reikalingas atokiose vietovėse. 4) Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčiai, PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Muitų, arba pagal Užsakymą Mokesčius.

2. Atsiliepimai

1) Mes vertiname visus mūsų suctomers po teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.Žvaigždė-balai yra labai svarbu mums. 2) Jei kas neatitinka jūsų lūkesčių, praneškite mums ir suteikia mums galimybę padaryti viską teisingai.

3. Garantija Ir Grąžinimo Politikos

1) Visi daiktai yra griežtai egzaminas prieš pristatyti.Jei pastebėsite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą. 2) Mes siūlome 12 mėnesių garantiją mūsų gaminiams.Mes galime padėti pataisyti arba pakeisti per garantinį laikotarpį. 3) Produktai gali būti grąžinama per 30 dienų po to, kai jūs jį gauti.Grąžinama prekė turi būti nepanaudota ir originalioje pakuotėje. 4) pirkėjas atsako už prekių grąžinimo išlaidas.

TV Sistemos PAL
Kameros Lęšis 3,6 mm megapikselių objektyvas
NVR Maitinimo šaltinis DC 5V 2,5 A(mikro USB prievadą)
Rezoliucija 1080p
VNT Kameros 4pcs
Išmaniųjų telefonų nuotolinio peržiūra parama "IOS", "Android"
Modelio Numeris IPKM204A-L 29
kameros maitinimo šaltinis 12V DC, 1A (su vietiniais naudoti plug)
Vaizdo Įvestis 4 Kanalų
Kameros Rezoliucija HD 1080P, 1920x1080
IR Atstumas 10m IR night vision
Prekės Pavadinimas wetrans
Kabelio Ilgis NĖRA
Tipas Belaidžio Saugumo Kamerų Sistema
Laikymo Tipas Paramos max 128 GB micro SD kortelė
nvr 4CH 1080P mini NVR su 7" lietimui jautrus ekranas
garso ir vaizdo Kameros mikrofonas ir garsiakalbis, dvipusis audio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai