Nauja Reduced price!
4PCS/Daug 6XL 5XL 4XL vyriški Apatiniai Medvilnės Boksininkas Trumpikės Vidurio Juosmens Spausdinti Berniukų Šortai Jaunų Middleaged Riebalų Didelio Dydžio

4PCS/Daug 6XL 5XL 4XL vyriški Apatiniai Medvilnės Boksininkas Trumpikės Vidurio Juosmens Spausdinti Berniukų Šortai Jaunų Middleaged Riebalų Didelio Dydžio

€9.60

-52%

€20.42

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vyrai slydimo maudymosi kostiumėliai, boksininkas, 6xl moterims, boksininkas vyrų apatiniai, 5xl moterims, 5xl vyras, ananasų rankšluostį, priklausomas žmogus apatiniai, 4xl vyras, OR130.

Spalvų, Stilių siunčiami atsitiktinai, negalima nurodyti kelnaites( 4 vnt./DAUG ) Spalva: atsitiktinė spalva, atsitiktinai modelis Dear Klientas, Mūsų apatiniai yra Azijos Dydis,patikrinkite dydžio diagramos, prieš Užsakymą. 1. Pirmiausia prašome įsitikinti, kad jūsų dydžio matavimas prieš perkant. 2. Šis dydis yra rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm skiriasi.

Prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal jūsų svorį, arba siųsti man laišką 1. Prašome užsirašyti savo vardą, adresą ir pašto kodą arba jūs negalite gauti savo produktus.Ir rusijos Klientams, parašykite savo vardą, pavardę (3 dalys).Ačiū! 2. We will ship produktus nemokamai Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, E-Pakelio ar Kitų vežimo metodus, kurie taip pat gali būti stebimas per Internetą. 3. Paprastai, mes išsiųsti produktų iš 2-5days kuo greičiau, ir paketas bus pristatytas į 15-60 dienų!Jei negalite atvykti į 60days, pažadame, kad mes galime išsiųsti apatiniai jums ar grąžinti pinigus jums! 4. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes čia visos dienos kaip tik jums.Mes stengiamės jums padėti! 5.Pastaba: Šis produktas yra karšto pardavimo produktas ir gali būti pakeičiama kita spalva, kai pasiūla yra nepakankama. 6. Nuoširdžiai dėkojame už jūsų supratimą ir kantrybę.Linkiu jums geros dienos!

Modelio Numeris 22.5
Nepadori Nuotrauka No
Lytis VYRAI
Modelio Tipas Spausdinti
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Medvilnės
Apatinės Kelnės & Boksininkai Kelnaites

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai