Nauja Reduced price!
Suede Elastinga Fotelis Padengti Wingback Viskas įskaičiuota Šlaitinių Rankos Karalius Atgal Kėdė Padengti Tigro Suolas Sparno Sofos atlošo Kėdės Apima

Suede Elastinga Fotelis Padengti Wingback Viskas įskaičiuota Šlaitinių Rankos Karalius Atgal Kėdė Padengti Tigro Suolas Sparno Sofos atlošo Kėdės Apima

€26.13

-36%

€40.83

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: slipcover už fotelis, kavinė kėdė, kėdžių vytelės, baldų kambarį nustatyti kinija nemokamas pristatymas, masturbator prostata, padengti sofa, žymeklis parkeris rinkinys, rotango kėdė, minkštas fotelis dangtis, kėdė sosto.

Komplektą Sudaro:

1 x Sparno kėdės apima

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas:Sparnas kėdė padengti

Modelis:E88328

Dydis:

26-32in

37-45in

32-36in

Spalva:Pilka/Ruda/Tamsiai Ruda/Balta/Navy/Chaki

Medžiaga:Zomša

Ypatybė:

-Minkštos medžiagos,patogūs ir raukšlių atsparus,nr. lyginimo reikalaujama.Tampus Medžiagos,ištempti, kad atsigaus greitai,saugiai tilptų su įsiūta-į elastinga apvadą.Mašina galima skalbti,lengva valyti ir plauti.

-Atsparus vandeniui ir dulkėms.tegul jūsų seną ar negraži kėdė, atrodo kaip nauja ir gražesnė.Taip pat gali užkirsti kelią jūsų kėdė iš vaikų rašinėti arba pet'scratch ir bite.

-Vienas gabalas visai wingback kėdės, ir dangtis bus ne pakeisti savo sėdimoje padėtyje, kai sėdi.Apačioje sėdynės padengti turi aukštos kokybės elastinga juosta, kuri daro tai ne lengviau pristatymas.Montavimas ir išardymas yra labai paprasta ir patogu, taupymo problemų ir pastangų.

-Specialus Dizainas: Stilingas ir gražus dizainas, suteikia kitokią išvaizdą sparno atgal kėdės , wingback kėdė padengti atneša naują pertvarką, už visą savo namų dekoravimo stilius, padidinti prabangos pojūtį.

-Ten bus daug papildomų audinio paviršiuje mūsų wingback kėdės net savo kėdės yra labai daug, jei jūsų dydis yra mažas , taip pat galite įterpti papildomų audinio į tarpą diegimo metu.

Pastaba:

-Spalva prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir skirtingų PC monitoriaus.

-Dydis gali būti šiek tiek kitaip, nes rankinis matavimas.Jūsų prašome suprasti, būtų dėkingi.

modelis Paprastas Dažyti
Modelio Numeris Sofos, Kėdės Apima
Naudoti Pokylių Kėdė
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Europa
Medžiaga Suede Audinio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai