Nauja Reduced price!
Bėgimo Bateliai Vyrai Moterys desert sage Asriel Gargažė Lino lsrafil Oreo Uodegos Šviesos Zyon Zyon Žemės linų Juoda Statinio sportbačiai

Bėgimo Bateliai Vyrai Moterys desert sage Asriel Gargažė Lino lsrafil Oreo Uodegos Šviesos Zyon Zyon Žemės linų Juoda Statinio sportbačiai

€17.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: juoda dykuma, oreo sausainių, dykuma karinės, vyras sneaker, sage balta, la prada batai, nike vapormax, shoose, sneaker moterims, šalavijų žalia šalis.

PASTABA:Kaip ir Skirtingų Kompiuterių Ekrano Spalvos Skirtingai,Spalva Tikrasis Prekė Gali Nežymiai Skirtis Nuo Aukščiau Vaizdus.PASTABA:Dydis Ženklo batai Yra Kinų Dydis Numerį.Šiltas Priminimas:Skirtingų Batų Stilių,Prašome Pasirinkti Dydį Pagal Jūsų Snukio Tipo PASTABA:Dydis bus mažesnis dėl įgaubtas dizainas , rekomenduojame pasirinkti tinkamą dydį pagal jūsų pėdos ilgis.Įžanga: 1.Aukštos kokybės medžiaga,patogi ir minkšta,Mažina stresą dėl sąnarių,stiprina ir tonizuoja,gerina laikyseną 2. laisvalaikio bateliai,Paplūdimio bateliai, šalis, batai ,Non-slip, lengvas, , kvėpuojantis Lengva nešioti kilimo! 3.Patarimas stilingas dizainas, akyse, asmenybės,Mes turime daugiau dydžių, Spalvų dizainą, Jums ir jūsų šeimos ar meilužio Ar draugų, pasirinkite 4.Lengvas vaikščiojimo batų,Patogus slydimo-dėl dizaino,Minkšti selectinsole,mados ir asmenybės 5.Tinka lauko pėsčiomis,Pramogos,laisvalaikis,šalis,darbo,Vestuvių ir kitomis progomis,spalva tvirtas ir stilingas.

Siuntos 1·Siunta Kinija Paštu (MSM/DHL/FEDEX. 2·Prašome susisiekti su mumis, jei jūsų paketų turėti problemų su laivybos 3·Mes laivas iš savo produktą 1-7 dienas(pagal kiekį)baigę mokėjimo.

Padas Medžiaga TPR
Sezonas Pavasario/Rudens
Funkcija Anti-Kvapas
Elemento Tipas laisvalaikio bateliai
Prekės Pavadinimas La MaxPa
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Batviršio Medžiaga Akies (Oro mesh)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Mišrios Spalvos
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Vidpadžio Medžiaga Latekso
Pamušalas NĖRA
Batai Tipas Oxfords
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai