Nauja Reduced price!
2020 5x24 Astronominis Teleskopas Finderscope Optinis Ieškiklis Riflescopes Su Regos Laikiklis Optinio Juoda Monokuliariniai Nr.

2020 5x24 Astronominis Teleskopas Finderscope Optinis Ieškiklis Riflescopes Su Regos Laikiklis Optinio Juoda Monokuliariniai Nr.

€5.70

-30%

€8.15

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ieškiklis taikymo sritis, 61ed sharpstar, didelis šautuvas taikymo sritis, astrofotografia fotoaparatas, telescop, monokuliariniai telescop, astronomijos teleskopas profesinės, žiūronai monokuliariniai mėnulis, riflescope hakko, rifl taikymo sritis.

Ieškiklis taikymo Sritį, 5x24 Astronominis Teleskopas Finderscope Optinis Ieškiklis Riflescopes su Regos Laikiklis Optinio Juoda Monokuliariniai Nr.

5 kartų priartinimas padės jums rasti tikslinę objektų lengvai.Tikslas skersmuo-24 mm/ 0.94 colių, kurį galima lengvai pritvirtinti prie bet koks teleskopas.

Vamzdis turi blizganti juoda apdaila ir kryželiu plaukų tinklelį.Įeina montavimo laikiklis ir dulkių kepurės apsaugoti nuo dulkių ir pirštų atspaudų

Konsolė yra išlenkta bazė su dviem skylėmis ir prisitvirtina prie teleskopo vamzdis su varžtais arba sraigtais.Laikiklis bus ne skaidrių į suderinta laikiklis.

Specifikacijos

Medžiaga: plastmasinis.

Dydis: maždaug, 15 cm/ 5.91 colių.

Tikslas skersmuo: 24 mm/ 0.94 colių.

Priartinimas: 5X .

Pastabos

Prašome suprasti, ten gali būti lengvas nukrypimas egzistuoja.

Dėl apšvietimo ir stebi, yra nedidelis skirtumas tarp nuotraukos ir realaus objekto.

Pakuotės Turinys

1* celestron 5x24 astronominis Teleskopas Finderscope.

Pažadas

Jei produktas turi kokybės problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kaip greitai, kaip įmanoma.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Monokuliariniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai