Nauja Reduced price!
Mados Unikalūs Papuošalai Putojantis Sidabro/Aukso Stambusis Choker Kilnus Toques Pareiškimą, Kombinezonai Su Antkrūtiniais Karoliai, Apyrankės Juvelyrikos Rinkiniai

Mados Unikalūs Papuošalai Putojantis Sidabro/Aukso Stambusis Choker Kilnus Toques Pareiškimą, Kombinezonai Su Antkrūtiniais Karoliai, Apyrankės Juvelyrikos Rinkiniai

€20.05

-31%

€29.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: rinkinys iš nerūdijančio plieno, širdyje, pregnent, lankas plaukų ju, 925 sidabras, širdies pakabukas rinkinys, diadem vyrai, širdies karoliai rinkinys, drabužių pregnent, gėlių vinjetė vestuvių.

Pirkėjų rodyti:

Siuntimo Informacija:

Didmeninė prekyba & Dropshipping: Specifikacija: ^ Jei turite specialių nurodymų savo užsakymą tokių kaip dropshipping instrukcijos ir dovana užsakymą, susisiekite su mumis ir mes džiaugiamės galėdami padėti! ^ Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Grąžinimo Politika 1, Mes grąžinamosios išmokos arba mainus, jei elementas yra sugadintas arba pamestas. 2, Prašome susisiekti su mumis prieš grąžinti prekes.

Atsiliepimai 1, Kai jūsų prekė atvyksta tinkamos būklės, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių mums.Mes bus daryti tą patį už jus. 2, Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prieš e-mail jūsų problema mums.Mes turime padėti jums išspręsti problemą.prašome nesijaudinkite apie tai.

spalva Sidabro/Aukso
Modelio Numeris SJ223230
Bauda ar Mados Mados
Pakuotėje Yra Karoliai x 1pcs, Apyrankė x 1pcs
Prekės Pavadinimas jerollin
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas 1 karoliai, apyrankė 1
Proga Šalis
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vėrinys/Apyrankė
Stilius Madinga
Formos\modelis GEOMETRINIO
Metalų Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Metalo
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai