Nauja Reduced price!
500pcs Micro HDMI Tipo D Male HDMI Type A Female, Padengtą Adapteris Keitiklis Jungtis

500pcs Micro HDMI Tipo D Male HDMI Type A Female, Padengtą Adapteris Keitiklis Jungtis

€130.75

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: audio rca, ts rca jungtis, 3m 6800, ampcom rj45, trrs jungtis, kabelio samzhe, lizdas mini jungtis, hdmi į vga 1680x1050, hdmi lizdas sienos, jungtis so239.

Produkto Aprašymas

100% Brand New.Matmenys: 1.37"x 0.78" x 0.39" (3.5 cm x 2cm x 1cm) Spalva: Juoda Medžiaga: Plastiko Ir Vario Jungtis HDMI moterį, micro HDMI male adapteris yra puikus prijungti išmanųjį telefoną su HDMI kabeliu į bet kurią TV su HDMI jungtimi uosto.Jis gali konvertuoti jūsų HDMI kabelį prie bet kokio HDMI mikro jungtis.Adapteris leidžia jums prijungti savo nešiojamąjį HDTV DVs / fotoaparatai / žaidimų konsolių į savo HDTV su HD ryšys.HDMI moterį, Micro HDMI male adapter Paauksuoti jungtys,apsauga nuo laidų ištraukimo ir ekranavimo folija Adapteris pastatytas naudojant aukštos kokybės medžiagą geriausia jungtys Puikus jūsų mobilųjį telefoną, planšetinį KOMPIUTERĮ, vaizdo kamera, mikro HDMI uosto.PASTABA: Šis punktas ateiti be mažmeninės prekybos langelį.PASTABA: patikrinkite, ar jūsų prietaisas palaiko OTG technologija.Pastaba: siekiant apsaugoti mūsų aplinką, nėra mažmeninė lauke, bet bus supakuotas gerai.

Pristatymas

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją. 2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Atsiliepimai

Mes esame priklausomi nuo savo pasitenkinimą ot pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, Prašome palikti mums Teigiamų atsiliepimų, ačiū! 2. Susisiekti su mumis prieš palikdami Neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas, jums yra mūsų geriausi pirkėjai. 3. Geriausios nuolaidos už maloniai.Jūsų pasitenkinimas Mūsų tikslas

Prekės Pavadinimas hopeboth
Elemento Tipas HDMI
Lytis Moteris
Modelio Numeris HDMI adapteris
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ROHS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai