Nauja Reduced price!
NMT-113 Kvapas Difuzorius Mašina Oro Drėkintuvas Naujų Nano Skalės Tech Dulkinimo Praktinių Difuzorius Su Ventiliatoriumi Viduje Oro Jonizatoriaus

NMT-113 Kvapas Difuzorius Mašina Oro Drėkintuvas Naujų Nano Skalės Tech Dulkinimo Praktinių Difuzorius Su Ventiliatoriumi Viduje Oro Jonizatoriaus

€53.08

-24%

€70.77

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pubg oro difuzorius, xiaomi mi oro valytuvas 3 h, oro purifi, ozono generatorius 50000, jonijos oro valytuvas, 0 automobilio difuzorius, 2 blykstės difuzorių, difuzorius aikštėje, smartmi xiaomi, generatorius ozon.

Gerbiamasis pone,mes galėtų siųsti eteriniai aliejai per DHL ar Fedex ,mes ekspertas siųsti aliejaus, gerą kainą ir greitą laiką.Prašome susisiekti su mumis, jei jūs norite pirkti.Ačiū iš anksto.

Įžanga

NMT-113 Kvapas Įranga yra skirta mažoms prekybos vietose.Ji naudoja pažangiausias garinimo technologiją, kad skystas alyvos į rūko ,tada gali pasklidosios taršos kvepalų į orą greitai .Taip, kad jis gali būti didelis plotas.Mašina turi ventiliatorius įdiegta , ji gali būti naudojama tiesiogiai difuzinis aromatas greitai.Ji yra lengva pakeisti aliejų, pagal klientų prašymu.Mašina yra laikmatis programą, siekiant reguliuoti aromato koncentracija, kad tiktų skirtingų erdvės ir nustatyti darbo laiko kasdien ir 7 dieną laikmatis programą, kad atitiktų klientų skirtingų prašymą !Svarbiausia, MIKROSCHEMOS, duomenų valdytojas turi šifravimo programos užrakinimo funkcija po savo aplinkoje.Jis yra saugesnis.

Alyvos Keitimas

Palaikymo

Jei nenaudojate ilgą laiką, prašome naudoti 95% alkoholio valyti purkštukai ir kiekvienos mašinos dalį po galutinio naudojimo.Specialią operaciją:Įdėti alkoholio į tuščią butelį, tada įjunkite mašiną dirbti 10-15 minučių.Išjunkite jį ir galiausiai supilkite nuo alkoholio.

Pristatymas

1. Mes atsiųsime jį per 1-5 darbo dienas nuo apmokėjimo. 2. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau . 3. Jei jums reikia gauti sklypus, per trumpą laiką, jūs galite pasirinkti, greitas pristatymas pavyzdžiui, EMS, DHL, "FedEx", Tačiau,jūs turite mokėti, kai kurių krovinių.

Grąžinimo Politika (Grąžinti Ir Pakeisti)

1. Jei nesate patenkinti produkto galite grąžinti prekių keitimo ar grąžinimo (per 7 dienas ilgio), bet jums turėtų sumokėti už krovinių vežimo, prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės ir turi būti pagal resalable būklės. 2. Keletas defektų, nėra garantijų, pavyzdžiui, pažeistas subraižytas ir t.t.

DUK

1. Q:Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga ?A:Jei jūsų apsaugos laikas bėga ,prašome susisiekti su mumis extand tai ir mes padėsime stumti pristatymo. 2. Q:Kaip ilgai aš turėjau gauti parcles?A:Paprastai, mes išsiųsti jį iš per 48 valandas , bet mes nesame garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių siuntų, nes skirtumas muitinėje. 3. Q:ar Yra kokia nors custom mokesčių?A:Mes nurodo mažiausią vertę,dėl skirtingų politikos, įvairiais papročiais,gali būti pagal užsakymą mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti jūs.Prašome palikite man žinutę, už kiek vertę norėtumėte decleare, kai jūs pateikiate užsakymą.

Matmenys Kita
Taikymo Sritis >40㎡
Prašymas 300m3
Veikimo Būdas Smart PCB
Naudojimo Sąlygos Komercinės
Maitinimo Šaltinis Kintamoji Srovė
Funkcija Gardus
Vėjo Greitis STANDARTAS
Medžiaga PP plastiko
Triukšmo Kaip 40dB
Dydis W153*D75*H213mm
Galia (W) 5W
Prekės Pavadinimas Le Parfum Fasina
Įtampa (V) 12
Alyvos Talpa 150/200ml
Oro Kiekis 50m3/h
Sertifikavimo ROHS
Neto Svoris 0.85 kg
Bendras svoris 0.95 kg
Modelio Numeris NMT-113
Kilmės KN(Kilmės)
Eterinio aliejaus vartojimas 0.7 ml/h
Stilius Oro Valytuvas
Įrengimas Pranesimas/Wall-mouted
Taikoma scena Miegamasis/susitikimų kambarys/office/shop/home
spalva balta/juoda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai