Nauja Reduced price!
10vnt Omegaa Psi Phi Shield

10vnt Omegaa Psi Phi Shield "PASIDARYK pats" Brolijos Žavesio dėl apyrankė arba karoliai

€15.53

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: derliaus brolija, šarvai žavesio, dizaineris pakabukai už apyrankės urmu prabanga, bling žavesio, šiuo brolis, amuletas skydas, lan8720, baltoji brolija, sidabro žavesys, pasirinktiniai akmens.

Būklė: nauja Dydis Priemonė:

pakabukai Spalva:

Kaip paveikslų paroda Medžiagų: Švino ir nikelio nemokamai Svoris 3 Gramai

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvėse!Produkto kokybė yra mūsų išgyvenimo knygą, taip pat būti atspirties taškas mūsų bendradarbiavimo su jumis, jei jus domina mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.

Pažadame, kad mes patikrinti prekes prieš pristatymas.Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti elementą mus į savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo.Prieš paštu mums atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti & keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų daiktų grąžinimo

Mokėjimo Terminai:

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo .

Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas:

1.Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

2.Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "China post" "EMS" "DHL" - "UPS".

UPS,tai yra apie 5 pristatymo dienos.

DHL,tai yra apie 5 pristatymo dienos.

EMS,tai yra apie 10 pristatymo dienos.

E-Supakuoti,Kinija Paštu, Oro Paštu,tai yra apie 15-25 pristatymo dienos.

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

Grąžinimo Politika:

Mes grąžinsime, jeigu mes ne pateikti per pristatymo laikotarpiu.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

PASTABA: Kiekis yra ribotas ir greitai keičiasi, keistis arba grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei yra sandėlyje nėra.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes jums atsakyti jums per 24 valandos.

Dėkojame už jūsų paramą!

Elemento Tipas Pakabukai
Modelio Numeris C015090801
Svoris 8 Grams
Stilius žavesio
Pakabukai Tipas rankų signalai
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas cinko Lydinys
Spalva baigtas Kaip nuotraukoje

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai