Nauja Reduced price!
CO2 Pripūtimo Dviračių Siurblys (Be CO2 Kasetės), Mini Vertus Dviratį Siurblys, Kalnų Keliu, Dviračių Aksesuarai, Dviračio Padangų Remonto Komplektas

CO2 Pripūtimo Dviračių Siurblys (Be CO2 Kasetės), Mini Vertus Dviratį Siurblys, Kalnų Keliu, Dviračių Aksesuarai, Dviračio Padangų Remonto Komplektas

€7.09

-48%

€13.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dviračių dalys, didelis, siurblys moteris, gimbal išmanųjį telefoną, bicycl, dviračių priedai bendrieji, miesto kalnų dviratis, cubrebotas ciclismo, oro akvariumas siurblio, uzar varpos siurblys, lęšiai už slidinėjimo akiniai.

Dviračių Padangų Pripūtimo CO2

CXWXC / GIYO

( GC-08C) SAVYBĖS

* Nepaprastai lengvas.Ne tik puikiai tinka jūsų balno pagalvių, bet jis vos prideda bet svorio vieną kartą ten. * Pripučiamos padangos yra taip paprasta, kaip tik stumia pripūtimo galva ant padangų vožtuvai.

( CO2-CX-C01) SAVYBĖS

* Paprastos ir patvarios konstrukcijos, pagaminti gauti jums atgal kelyje taip mažai laiko, kiek įmanoma. * Su naujovišku 1-Įjungti Vožtuvų Sistema, Jis gali iš karto į temas Presta arba Schrader vožtuvai su saugų ryšį, kad daro nutekėjimas praeities dalykas. * Featuring CNC apdirbtas aliuminio lydinio konstrukcija, tai pripūtimo liks su jumis ilgainiui ir nereikia būti pakeista bet kuriuo metu netrukus.

* Prašome Atkreipti Dėmesį Prieš Perkant

Nėra CO2 kasetės įtraukti

Kilmės Taivano ir Kinijos Žemyninės
Prekės Pavadinimas CXWXC
Suderinamas su Visų standartinių sriegiuotų co2 kasetės
Sertifikavimo NĖRA
Pavadinimas CO2 pripūtimo dviračių padangų
Vožtuvas Tinka Presta /Schrader vožtuvas
Dydis 3cm
Galvos Svoris 62 / 29 / 23 g
Funkcijos 3 versijas, pagrindinės / classic / naujausios
Medžiaga PC /CNC aliuminio lydinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai