Nauja Reduced price!
Nešiojami Antklodė TV Vilnos Šilta Antklodė Žiemos Svertinis Sherpa Antklodės Su Rankovėmis Hoodie Minkštas Pliušinis Kišenės, Coats Mantas

Nešiojami Antklodė TV Vilnos Šilta Antklodė Žiemos Svertinis Sherpa Antklodės Su Rankovėmis Hoodie Minkštas Pliušinis Kišenės, Coats Mantas

€18.75

-58%

€45.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: minkšta antklodė hoodie, dinozaurų vaikas pagalvė, vyrai sherpa hoodie, antklodė kailis, burrito, antklodė kawaii, aksominė antklodė sherpa, individualiems poreikiams pritaikytos rankovėmis antklodė, antklodė sherpa, antklodė.

Nešiojami Antklodė TV Vilnos Šilta Antklodė Žiemos Svertinis Sherpa Antklodės Su Rankovėmis Hoodie Minkštas Pliušinis Kišenės, Coats Mantas

VIENAS DYDIS

Krūtinė: 170 cm ilgis: 100 cm Pastaba: 1.Prašome leisti 2-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir pikselių veiksnių, spalva produktas, gali būti šiek tiek skiriasi, faktinis spalvos turi dominuoti.

Teikiame profesionalias didmeninė ir lašas laivybos paslaugas.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai arba pridėti savo WhatsApp(+86 18718038063)ilgo ir verslo bendradarbiavimą.

Apie Laivybos

1.Jei jums reikia savo paketą siunčia DHL, "FEDEX", Aramex, EMS, UPS, prašome susisiekti su mumis .mes atnaujinti siunta jums.Visi produktai yra nemokamas pristatymas KN Paštu, Oro Paštu, arba Epacke(tik kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, JAV/JK)

2. Mes pristatysime jūsų paketą į kitą 1-7 dienų po to, kai gausime jūsų mokėjimą

3.Mes negalime kontroliuoti, jei pašto vėlavimus.Būkite kantrūs ir mes nuolat liečiasi su jumis ir post office.Tai nuoroda, pristatymo laiku.

Nuoroda Pristatymo Laikas

Šalis

Darbo Dienos + Šeštadienis + Sekmadienis

Rusija

10-25

Prancūzija

10-20

JAV

5-10

UK

7-10

Ispanija

15-30

Izraelis

15-30

Kitų Europos šalių

15-30

Apie Grąžinamosios Išmokos/Siųsti

1.Jei nėra sekimo informacijos po mėnesio, ar ne, pristatyti po 2 mėnesių.galite su mumis susisiekti ir paprašyti išsiųsti arba refound.Jums nereikia atidaryti ginčų, tiesiog reikia susisiekti su mumis, jei norite išspręsti problemą.

Žingsnis 1) Susisiekite su mumis per Alibaba pranešimų centro.

Žingsnis 2) turite pateikti kuo daugiau informacijos apie problemą, jūs turite

3 etapas) grįžti leidimas bus išduotas.

4 žingsnis) turi grąžinti elementą, dėl kurio buvo sutarta keitimo ar pinigų grąžinimo.Visos grąžinimo laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Apie mus

Mes esame profesionalių batų pardavėjas, mano komanda teikia aukštos kokybės batai ir profesionalias paslaugas, prašome būti tikri, pirkti mano parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau pagalbos, prašome susisiekti su mumis.Mes taip pat naudojamos avalynės didmeninės ir dropshipping pardavėjų.

Spalvos Atsparumas (Grynas) 4
Rinkinys Tipas No
Naudoti Lėktuvas
modelis Paprastas Dažyti
Vilnos Antklodė Vilnos Antklodė
šilta Antklodė šilta Antklodė
minkšta Antklodė minkšta Antklodė
antklodė su rankovėmis antklodė su rankovėmis
Reitingas Klasės
Funkcija Nešiojamieji
Stilius Modernus
negabaritinių hoodie negabaritinių hoodie
Tipas Vilna
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Moterų Antklodė Hoodie Moterų Antklodė Hoodie
Amžiaus Grupė Suaugusieji
antklodės hoodie antklodės hoodie
Dropshipping Dropshipping
Sezonas Žiemos
Kilmės KN(Kilmės)
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Purus antklodė Purus antklodė
Modelio Numeris my108
Žiemos antklodė Žiemos antklodė
Modelio Tipas Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai