Nauja Reduced price!
50ml Tuščių Butelių, su Kabliu Rankų dezinfekavimo priemonės Konteineriai Kelionės Butelių Alkoholio Taros (Skaidrus Butelis Atsitiktinės Spalvos, Kablys)

50ml Tuščių Butelių, su Kabliu Rankų dezinfekavimo priemonės Konteineriai Kelionės Butelių Alkoholio Taros (Skaidrus Butelis Atsitiktinės Spalvos, Kablys)

€2.70

-43%

€4.74

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: gintaro spalvos buteliukas su aliuminio dangteliu, stiklo butelis su aliuminiu dangteliu, plastiko butelis su aliuminiu dangteliu, alkoholio purkštuvas, aliuminio butelį eterinis aliejus, 50 ml, dezinfekuoti spray, atomas spray, aliuminio butelį eterinis aliejus, dezinfekuoti.

Aprašymas

Jūs ieškote daugkartiniai saugojimo butelių kelionės naudoti?Šios kelionės buteliai bus geras organizatorius jums!Pagaminti iš geros kokybės medžiagų, jie yra ekologiškas, bekvapis ir patvarus, puikus šampūnas, kūno prausiklis, veido plauti, rankų kremas ir kt.Jie bus puikus pagalbininkai jūsų kelionės ar verslo kelionę!

Savybės

- Spalva: Skaidrūs Buteliai ir Atsitiktinės Spalvos, Kablys.

- Medžiaga: PETG.

- Dydis: 11.5x4.3x2.2cm.

- Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas.

- Tinkamo dydžio, lengvai supakuoti į bagažą, kostiumas atveju, rankinės, kuprinės, Joga maišelį, sportinis krepšys, ir kt.

- Gerai organizuoti skystis, puikus šampūnas, kūno prausiklis, kūno losjonas, veido plauti, veido miltelių, rankų kremas, saulės kremo, ir t.t.

- Tinkamos kelionės, verslo kelionės, sportas, veikla lauke, etc.

- Patogus karabinai įrašą paprasta " on-the-go keliauja.

Prekės Pavadinimas RUIMIO
4 paspauskite bžūp buteliai
1 butelių losjonas
2 Rankų dezinfekavimo priemonės butelis
Dydis 50ml
Modelio Numeris Daugkartiniai Buteliai
3 buteliai veidui plauti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai