Nauja Reduced price!
1080p WiFi PTZ Kamera Lauko Belaidžio Namų Apsaugos kamera Speed Dome SD Kortelę P2P Debesis CCTV Vaizdo Stebėjimo Kamera Yoosee

1080p WiFi PTZ Kamera Lauko Belaidžio Namų Apsaugos kamera Speed Dome SD Kortelę P2P Debesis CCTV Vaizdo Stebėjimo Kamera Yoosee

€79.04

-28%

€109.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: dava ip kameros, apsauga, apsaugos kamera, , 360 kamera laipsnis, vaizdo kamera, camera ptz, tptek ptz kamera, ptz, vr yoosee fotoaparatas, dome zoom, kamera ip yoosee.

Kaip kad mūsų produktai su mažiausiomis sąnaudomis ? 1. Mėgaukitės ZYsecurity tai kuponus. 2. Sekite mūsų parduotuvėje mėgautis gerbėjai nuolaida. 3. Kad daugiau gauti didmeninę nuolaidą. 4. Pasidalinti savo socialinę platformą 3-5USD atkarpa iki siųsti mums savo bendrinimo nuorodą / snapshot. 5. Palikti 5-Žvaigždučių teigiamą grįžtamąjį ryšį su video / nuotraukos gauti 3-5USD kuponus.

Atkreipkite Dėmesį: Balta Spalva sandelyje, dabar laivas juoda spalva.ZYsecurity 1080p Lauko Wifi PTZ Speed Dome IP Camera, dual šviesos spalva Naktinio Matymo, IP66 atspari Vandeniui Lauko, SD Kortelės debesys saugojimo, Dviejų krypčių Garso,Judesio Aptikti Smart Alert, Belaidžio Namų Saugumo stebėjimo kamerų Vaizdo Stebėjimo Onvif IP Kameros Yoosee App.Jūs galite nusipirkti 4G maršrutizatorių ir Saulės skydelis naudoti kartu su šiuo PTZ vaizdo kameros.

Šio fotoaparato maitinimą (Maitinimo Adapteris yra galimybė tvarka), kabelis yra Apie 1meter, galite nusipirkti DC ilgiklis spustelėkite šią nuotrauką: "Smart Auto" Judesio Sekimo.

ZYsecurity wifi mini ptz fotoaparatas automatiškai seka judantį pasiūlymą, jis bus automatiškai grįžti į užprogramuoto taško, po finišo kelio.(galite įjungti/išjungti šią funkciją APP)

Pažangi dual-šviesios spalvos, naktinio matymo

ZYsecurity wifi mini ptz kamera yra protingas kamera su spalva, naktinio matymo, kai sutemsta, jis automatiškai persijungia į naktinio matymo režimą, esant silpnam apšvietimui, daugiau naktinio matymo ir geriau apibrėžti.Pažangi dual-šviesios spalvos, naktinio matymo, IR atstumas 30Meters, Balta šviesa atstumas 30meters.

Sklandžiai Pan / Tilt Zoom Stebėjimo.

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera galvos yra pasukti 355°keptuvę ir 90°pokrypio.Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.

Krištolo skaidrumo dvipusė Garso

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera įmontuota aukštos kokybės mikrofonas ir garsiakalbis.

1. pasikalbėkite su savo draugais / šeima mėgėjams bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

2. Rėkia, kad vagis: palikti dabar !

Full HD 1080P 2Megapixel rezoliucija

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera Pamatyti viską, graži spalva ir super aiškumo su šiuo HD kamera.Visi filmuojamas šis fotoaparatas bus pristatytas jums per laisvai ir apsvaiginimo vaizdo įrašus.

Prisitaikantis prie bet kokios tinklo aplinkoje

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera, adaptive transliacijos technologija automatiškai prisitaiko prie optimalaus žiūrėjimo kokybę pagal tinklo sąlygų.

4X Skaitmeninis Priartinimas

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kameros gali būti išplėsta, vaizdas ekrane 4 kartus.(prašome priminti tai nėra optinis priartinimas)

Judesio aptikimą ir Pašto įspėjimą.

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera gali detecte ir įrašyti bet kokią įtartiną judėjimą įmestas į kamerą " eye, paliekant vagys ir plėšikai, kur slėpti.Tuo pačiu metu, jūs gausite trumpąją PROGRAMĄ signalą verčia ant jūsų išmaniųjų prietaisų, kur esate.

Parama Atminties Kortelės & Debesys Saugojimo.

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera leidžia jums įterpti 128GB TF kortelę galima įrašyti viską, ką norėjo, nepraleidžiant vieną akimirką.Stebėsenos duomenys, siųsti į debesį realiu laiku, be baimės sunaikinta , atminties talpos dydžio yra jūsų pasirinkimas, debesis šifravimo, saugesnis.

Onvif Suderinamas Trečiųjų Šalių Diktofonas

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera gali suderinama su trečiųjų šalių prietaiso, jeigu jums reikia naujos vaizdo kamera norėdami pakeisti savo seną diktofoną, tai jūsų geriausias pasirinkimas (prašome įsitikinkite, kad jūsų diktofonas, Onvif palaikymas protokolo).

H. 265 Suspaudimo ir Dual Stream Įrašymas

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera priimti papildomi H. 265 vaizdo suspaudimo, pralaidumo efektyvumą ir perdavimo greitis labai padidėjo.O dual-stream atskiria vietos įrašymas naudojant nuotolinio peržiūra pašalinti trukdžius tarp jų.

Apsisukimo Rekordas, Smart Peržiūros

ZYsecurity smart Wifi PTZ vaizdo Kameros suteikia jums 7/24 valandos įrašo, niekada nustoti išlaikyti savo safe, smart atkūrimas iš telefono.žiūrėti, kas atsitiks, kai esate ne ten, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

IP66 atsparus Vandeniui, Lauke / viduje Tiek

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera IP66 oro sąlygoms, apsaugos nuo Saulės, Šalčio atsparumas Dulkėms ir žaibo gamybos.

Jei lauko naudojimui, prašome įdiegti panašaus į tai:

AP hotspot, Tiek "WiFi" ir Laidinis ryšys

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera pastatytas AP hotspot, jį įrašinėti ir peržiūrėti savo telefoną net be tinklo, Laisvai konfigūruojamas pagal tinklo aplinkoje maršrutizatorius.ir jums nereikia lipti išimti SD kortelę.ir jūs galite prijungti fotoaparatą wifi ar laidinio tiek.

Kelis Prieigos Funkcijos

Pasiekite savo ZYsecurity Belaidės Mini PTZ vaizdo Kameros kelis išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, kuriuos prisijungti savo sąskaitą.Viena sąskaita gali pridėti neribotą kamerų ir pasidalinti neribotą draugais, dalintis laimingi kartu.

Tikrai Plug & Play.

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera yra skirta paprasta sąranka 1-raktas WiFi " ryšio funkcija, do-it-yourself įrenginio.

Sukurta Visiems

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera gali būti lengvai naudojamas, ponia,, vyras, Jaunas Vyras...

Sukurta Elegantiškai su Kokybės Proto

ZYsecurity smart Wifi PTZ Kamera pastatytas dviejų mikrofonų, garsiakalbių, iš naujo, kortelės lizdas, nereikia jokių įrankių.

Išorės Kortelės Lizdą, siekiant Pagerinti Šilumos Išsklaidymo

spalva Balta
IR Atstumas(m) 30-35meters
Garso Išvesties NĖRA
Stilius Dome Kameros
Patalpų Taip
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Saugojimas Atminties Kortelės arba Sandėliavimo
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Žiūrėjimo Kampas 360°
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Jutiklis Prekės SmartSens
Technologijos Centrinis
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Energijos Sąnaudos(W) 12W
Jutiklis CMOS
lauko Taip IP66 atsparus Vandeniui
Prekės Pavadinimas zysecurity
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Sienos Laikiklis Lubų
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Maitinimo Šaltinis(V) DC 12V
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Kilmės KN(Kilmės)
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Jungtis 2.4 G WiFi) arba Laidiniu
Modelio Numeris ZZZH-JYPTZ6
Maitinimo Šaltinis Normalus
Garso Dvipusis Garso
Funkcija Auto Stebėjimo žmogaus
App Yoosee
led Dual-Light, Spalva-night vision
Tipas IP Kameros
Matmenys (L x W x D)(mm) Kaip nuotraukoje
Įrengimas Pusės
Megapikselių 2MP
TF Kortelė 128G TF Kortelė
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.001 Lux

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai