Nauja Reduced price!
Aukštos Kokybės Kontrolierius Anti-slydimo Odos Karka Dirželiai Oculus Quest 2 VR Touch

Aukštos Kokybės Kontrolierius Anti-slydimo Odos Karka Dirželiai Oculus Quest 2 VR Touch " Valdiklis Rankena Priedai

€3.95

-59%

€9.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kontrolės vr, laisvų rankų įranga k10, oculus quest riešo dirželis, oculus quest dirželis, oculus quest 2 dirželis, 18 kortelės lizdas piniginės, quest 2, quest 2 odą, oculus quest odos, "huawei" nova 2 lite touch ekranas.

Aukštos Kokybės Kontrolierius Anti-slydimo Odos Karka Dirželiai Oculus Quest 2 VR Touch " Valdiklis Rankena Priedai

Kulka Taškų: 1、Lengva Laikyti: kniedės-stiliaus rankena konstrukcija užtikrina, kad jums yra panardintas į VR pasaulio ir turėti savo kovą už Oculus Quest 2 VR tvirtai į savo rankas.

2、Premium ir Minkšta: spaustuvai, yra minkšta liesti, kurie yra pagaminti iš prakaito atsparaus silikono sklandžiai susilieja į jūsų valdiklio Oculus.

3、Pilnas Sekimo Jutiklis: tiksliai iškirpti skyles odos ir mūsų barjeras-nemokamai jutiklio konstrukcija užtikrina, kad visų įdėtų infraraudonųjų SPINDULIŲ jutiklį, šviesos Diodai yra visiškai matomas ir suderinti.

4、Lengva Naudotis: Mūsų atidaryti mygtuką konstrukcija užtikrina, kad jūs galite lengvai ir intuityviai rasti sukelti arba meniu mygtuką, jums reikia.

5、Mažas Patarimas: Į paketą įeina pora silikono rankena apima.Ir ji neapima duomenų valdytojo ir dirželis Oculus Quest 2 VR.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Silikoniniai Apsauginiai Dangteliai Oculus Quest 2 VR

Medžiaga: silikonas

Svoris: apie 50g

Spalva: juoda, mėlyna, pilka, raudona

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Rankena, Apsauginiai Dangteliai

Pastaba:

Šis apsauginis dangtelis yra tiesiog aksesuaras, ir ji neapima VR įranga ir dirželiai!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Modelio Numeris Anti-slydimo Odos Karka Dirželiai Oculus Quest 2 VR
Tipas Kita
Suderinamos Prekės r Oculus Quest 2 VR Touch " Valdiklis Rankena Priedai
Prekės Pavadinimas viugreum
Svoris Straps For Oculus Quest 2 VR Touch Controller Grip Accessories
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Modelis r Oculus Quest 2 VR Touch " Valdiklis Rankena Priedai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai