Nauja Reduced price!
Rožinės spalvos Gėlių Siuvinėjimas Sienos Kabo Spalvinga Gėlių, Augalų, Gobelenai Šiaurės Miegamojo Kambarį Namo Apdaila 200x150 cm

Rožinės spalvos Gėlių Siuvinėjimas Sienos Kabo Spalvinga Gėlių, Augalų, Gobelenai Šiaurės Miegamojo Kambarį Namo Apdaila 200x150 cm

€10.30

-49%

€20.59

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vroom sienų apdaila, bonsai, goth kawaii kambario dekoro, boho papuošalai, lygtinai bohemijos, malūnėlis piktžolių, Lovos Antklodė, kilimų sienos, dekoro namai, mergina vaza.

Puikus Namų Dekoro Papildymas

Tai yra gražus gobelenas sienos kabo su kūrinys gražus atspausdintas ant audinio, kad puikus namų dekoro papildymas.

Plačiai Naudojamos

Patalpų: Sienos dekoracija gyvenamasis kambarys arba miegamasis, Veranda, Portjeros, staltiesių, Lova pastos, Sofos užvalkalai, užuolaidos ir t.t.; Lauko: Iškylą antklodė, Paplūdimio antklodė arba rankšluostį ir t.t.

Originalus Dizainas

Romantiška spalvinga gėlių pink gėlių rungtynės su žaliais lapais, modelį, skirtą tik mūsų Desiners.Ryškios vaizdo efektų padės jums atsipalaiduoti jūsų kūno ir širdies.

Aukštos Kokybės Medžiaga

Tapiserija yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų poliesterio pluošto, minkštas ir patogus, gerai, žuvo ir gera raukšlių pasipriešinimo.Tai gali būti plaunami savo rankomis ar mašina.

Dydis:80x60 cm, 200cmx150cm,

Gėlių siuvinėjimas sienos kabo yra gera ir pakankamai didelis, kad jūsų namų dekoro.

Skalbti mašinoje-patogus

Šalto vandens, plauti rankomis ar mašina, Galima pakabinti, kad išdžiūtų.Jis yra patvarus ir skalbti.

Nerimauti Nemokamai Po Pardavimo

Saugus pakavimas ir greitas pristatymas įsigyti.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis apie visus gobelenas problemų.

Pristatymas Instrukcija

>Prekės bus išsiųstos trunka 2-3 darbo dienas gavęs jūsų mokėjimą. >Tai užtruks 2-4 savaites atvyksta daugelyje šalių normaliai.Tai gali užtrukti daugiau dienų transportu, dėl kitų veiksnių, būkite kantrūs, atvykimo ir susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos metu, jei reikia. > Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir išsami, prieš užsakymą. >Lrbeauty.lt standartinis pristatymas yra mūsų numatytąjį paslaugų, Prašome susisiekti su mumis, Jei norite, kad greičiau laivybos paslaugos.

Paslaugos Detalės

>Garantija 100% pasitenkinimo.Jeigu turite kokių nors kokybės problemų arba negali gauti užsakymo, Prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas. >Atsakas į pranešimus arba elektroninius laiškus 24h.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu., Dėl laiko skirtumo, Mes negali reaguoti į jūsų informacijos vienu metu.Mes siūlome atsakymą 24h. >Dropshipping yra sveikintina >Importo muitai, texes ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. >Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

Formos Stačiakampis
Dydis 80x60 inches 200x150 cm
modelis SPAUSDINTI
Technics Audiniai
Naudojamas Lauko
Modelio Tipas Gėlių
Naudojamas Patalpų Viduje Veranda, Portjeros, staltiesių, Lova pastos, užuolaidos
Tinka Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Valgomasis, Baras, Viešbutis, Vaikų Darželio, Vaikų Kambario
Medžiaga 100% Poliesteris
Stilius Šiaurės, Kaimo Turizmas, Skandinavijos, Šiuolaikinės
spalva Rožinė, Juoda, Balta
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai