Nauja Reduced price!
NASV USB įkrovimo Keramikinės Plaukų Formavimo Geležies Šukos Corless Barzda tiesinimo priemonė šepetys Greitai šukuosenų Formavimo Priemonės ir galios banko funkcija

NASV USB įkrovimo Keramikinės Plaukų Formavimo Geležies Šukos Corless Barzda tiesinimo priemonė šepetys Greitai šukuosenų Formavimo Priemonės ir galios banko funkcija

€16.52

-21%

€20.92

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: nara, barzda trafaretas, denman šepetys plaukams garbanoti detangle, teptuku denman plaukų garbanos, guolių kfl, barzda formos, 606 guolis, denman plaukai garbanoti, denman teptuku storu garbanoti plaukai, 51105 guolis.

LCD Portable "Mini USB" Plaukų tiesinimo priemonė Teptuku 1. Belaidžio ir įkraunamas elektrinis plaukų šukos su skystųjų KRISTALŲ ekranas 2. Galia: DC7.4V, 10W, 5200mah #18650 ličio baterija 3. Šildytuvas: MCH 4. ABS Plastiko korpusas su poliravimo & šviečia apdaila 5. Pilna įkrovimo trukmė: 5 val. 6. Naudojant laikas: 1hour 7. Temperatūros šilumos iki apytiksliai 200℃/ 400℉ 8. Auto išjungiamas po 30 min 9. Būti kaip power bank, už savo mobiliuoju telefonu avarijos atveju.Savybės: 1. Tiesiog Šukos Spręsti Problemas: Ne nerimauja laiką, atsižvelgiant, Šios šukos leidžia jums Padaryti savo plaukų formavimo vos kelias minutes, iš scruff, kad tvarkingas iš karto! 2. Tapti Stilingas Jau Dabar!Jis gali Volumize plaukų, priploti pusėje plaukų & tiesinti garbanoti plaukai 3. Ne plaukai žala: Net šilumos nebūtų jokių "hot spot", kad overburn plaukus 4. Lengva imtis, kad visur,puikus jūsų kelionės ar verslo kelionę su savo pakraunama dizainas 5. Saugus naudoti: šukos veikia kaip apsauginis dangtelis nuo šildymo plokštė išvengti plaukų iš overburning 6. Paprasta naudoti: Tiesiog šukos išspręsti savo purvinas plaukus 7. Greitas šildymas: Įkaitinkite per 15 sekundžių 8. Sumažinti frizzing & medžiaga 9. Ilgalaikių: Nuostabus efektas išliktų visą dieną, Lengvas & ergonomiška rankena: Patogi rankena, be jausmas pavargęs lengvai Funkcija: 1, Tai gali styling plaukų vyras ir moteris, nustatyti savo purvinas plaukų. 2, Jis gali greitai optikos vyras barzda, tegul vyrai atrodo labiau fasion ir gražus. 3, Tai gali būti kaip power bank, už savo mobiliuoju telefonu avarijos atveju.

Pakuotė: 1 x Plaukų ištiesinimo priemonės šepetys

1 x USB Kabelis

1 x mini krepšys

1 x instrukcija

Instrukcijos Prašom spauskite įjungimo / išjungimo mygtuką ir palaikykite 3 sekundes, ją įjungti, ir paspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką ir palaikykite 3 sekundes, kad išjungtumėte.Naudojant skirtingus temperatūros nustatymus, kad plaukai tiesūs, plaukų tiesiau turi 10 tarifus reguliuoti temperatūrą, kiekvienas lygis gali pakeisti 5 laipsnių Celsijaus, rekomenduojame pasirinkti aukščiausios kurso pradžioje, tada pagal plaukų tekstūros sumažinti temperatūros lygį.

Užrakto mygtukas: įkrovos valstybės temperatūra pakyla iki patikslinimas vertė, paspauskite "galia.Jungiklis/užrakinimo mygtukas " LCD ekranas "Loc" atstovauja dabartinė temperatūra Užfiksuota.Paspauskite atrakinti ir vėl.

Modelio Numeris NASV500
Baterija 8WH * 2
Elemento Tipas Šukos
Dydis 10.5*25.5*5.3CM
Ekranas LCD
Automatinė išjungimo laikas 30 minučių
Medžiaga Keramikos
Įėjimas DC 5V maksimali 2A
Produkto pavadinimas Įkraunamas USB, Bevielė, Mini šepetys Plaukų ištiesinimo priemonės
šildytuvas PTC
Galia 10W
Įkrovimo sąsają MIR-USB
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Tipas Įkraunamoji Baterija
spalva Rožinė , raudona, balta, juoda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai