Nauja Reduced price!
ANMEILU Vandeniui 15L Žygiai Kuprinė Moterims Vyrų Dviračių Hidratacijos Backack Lauko Sporto Alpinistinės Maišelį Su Lietaus

ANMEILU Vandeniui 15L Žygiai Kuprinė Moterims Vyrų Dviračių Hidratacijos Backack Lauko Sporto Alpinistinės Maišelį Su Lietaus

€16.65

-41%

€28.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 15l kuprinė, krepšys taktika, 15 l kuprinė, krepšys karinė taktika, mochila lauko, krepšys lietus, 20l kuprinė, kuprinė sportas, kuprinė sportas, moterys, anmeilu krepšys.

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Kuprinė Informacija :

Prekės Kodas:81026

Medžiaga:vandeniui atsparus nailonas

Talpa:15L

Spalva:juoda,mėlyna,žalia,raudona

Svoris:apie 0,5 kg

Dydis(L*W*H): 25*17*42cm/9.84*6.7*16.53 colių

Tipas:alpinistinės/travel/dviračių/pėsčiųjų/kempingas/ski/žvejybos

Vandens Maišelis Informacija:

Medžiaga:TPU

Spalva:mėlyna

Svoris:0.12 kg

Dydis(L*W ):16.5*38.5 cm/6.5*15.16 colių

(Patarimai:Tai 2L Vidaus Mėlyna Vandens Maišelį,Mes atsiprašome už sukeltus nepatogumus, nes mes negalime ekrano nuotraukomis)

Funkcija

1 Oro nukreipimo nešiojimo sistema,jausmas patogiau.

2 du kartus vandeniui,vandeniui atspari medžiaga ir lietaus,don' t worry lietingą dieną.

3 priešslydžio sistema peties dirželis, reguliuojamas krūtinės ir juosmens diržas,kad būtų išvengta maišelį, sūpynės ir šokiruojantis.

4 Drabužiai atsparūs ir anti-ašarojimas audinio,kad maišelį naudoti ilgiau.

5 Aukštos kokybės prekės sagtis,nėra lengva deformacija.Dėmesio: Dėl įvairių matavimų,prašome priimti 1-3cm klaidą,prašome leisti pagrįstą spalvų skirtumas, kaip skirtingų kompiuterio ekranas gali rodyti skirtingas spalvas.

Apie Laivybos 1.Užsakymai tvarkomi per 1-3days po mokėjimą ir tikrinimą. 2.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus yra be tarptautinio sekimo numerį, kuris gali būti stebimas, kai sklypo palikti Kiniją. 3.Greičiau ir Saugiau pristatymo, mes rekomenduojame jums pasirinkti pristatymas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket ar Lrbeauty.lt Standartinis Pristatymas 4.Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą, pirkėjo pateikti, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti Lrbeauty.lt. 5.Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti jūsų.Atsiliepimų Apie 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2.Prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių,jei esate patenkinti elementus.Mes suprantame, kad, jei jūs galite rašyti nuotraukos elementą. 3.Jei turite kokių nors klausimų apie produktus ar mūsų paslaugas,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes padarysime viską, kad išspręsti visus klausimus ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.Apie Return 1.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti daikto, kuris yra sugedęs arba netinkamu elementą. 2.Nepamirškite grįžti elementą nepanaudotų būklės ir laikykite originalioje pakuotėje, įskaitant dėžutės ir etiketės. 3.Prašome grąžinti sugedusį ar klaidingų prekės per 7 dienas nuo gavimo. 4.Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto & laivybos mokestis yra negrąžinamas.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Lytis Unisex
spalva juoda,mėlyna,žalia,raudona
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas laipiojimo/travel/dviračių/pėsčiųjų/kempingas/ski/žvejybos
Talpa backpack15L,vandens maišelį 2L
Kuprinė dydis(L*W*H) 25*17*42cm/9.84*6.7*16.53 colių
Modelio Numeris 81026
Medžiaga Nailonas
Lietaus Taip
Kuprinės Tipą Softback
Vandens maišelis dydis(L*W*H) 16.5*38.5 cm/6.5*15.16 colių
Funkcija Atsparus vandeniui
Svoris about 0.5kg
Prekės Pavadinimas VEQSKING

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai